وبلاگ

پخت کاپ کیک زعفرانی خانگی | طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی

کاپ کیک زعفرانی

کاپ کیک زعفرانی خانگی سریع و راحت

به دنبال دستور کاپ کیک هستید؟ کاپ کیک زعفرانی از آن دسته کیک هایی است که طرفداران زیادی دارد. آن ها را می توان با طعم های مختلف تهیه کرد. در این مقاله می خواهیم دستور تهیه یک کاپ کیک زعفرانی خوشمزه را مرور کنیم.

برای تهیه آن ابتدا باید قالب کاپ کیک زعفرانی را از مواد قنادی تهیه کنید و سپس مواد زیر را تهیه کنید.

همچنین ویدئو طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی رو آخر همین صفحه قرار دادیم و توی یک دقیقه (تاکید می‌کنم یک دقیقه) راحت می‌تونید یک کاپ کیک زعفران داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک زعفرانی

  • آرد: دو لیوان
  • شکر: یک لیوان
  • شیر: یک لیوان
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن مایع: نصف لیوان 
  • زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری
  • وانیل: دو قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • گلاب :یک قاشق غذاخوری
  • خلال بادام: به اندازه لازم برای تزئین

در صورتی که به دنبال تهیه کاپ کیک با روغن جامد هستید، تفاوتی ندارد و به همان اندازه روغن مایع، از روغن استفاده کنید.

برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت عمده زعفران مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران کادویی مراجعه کنید.

شما عزیزان به راحتی میتوانید وارد سایت ما شوید و زعفران مورد نیاز خود را برای پخت کاپ کیک زعفرانی تهیه کنید. همچنین شما می‌توانید از طریق همین صفحه زعفران نیم گرمی، یک گرمی، دو گرمی و چهار گرمی را تهیه کنید.

همچنین شما امکان خرید زعفران کادویی و هدیه برای عزیزانتان هم از سایت ما دارید. در فروشگاه ما بیش از 30 مدل متنوع از پک های کادویی زعفران با رنگ و وزن های مختلف وجود دارد که برخی از آن ها را در قسمت پایین مشاهده می‌کنید.

 

 

مراحل و طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی

طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی به این صورت است که ابتدا باید تخمها را در یک کاسه بزرگ بشکنیم و سپس وانیل و شکر را اضافه کنیم. مواد را هم بزنید تا خامه ای و کش دار شوند. سپس شیر را به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعدی روغن مایع را به مواد کاپ کیک زعفرانی اضافه کرده و هم بزنید.

حالا وقت آن است که آرد و بکینگ پودر را اضافه کنیم. آرد و بیکینگ پودر را به آرامی به مواد کاپ کیک زعفرانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و دوباره به آرامی مخلوط کنید.

قالب کیک فنجان کاغذی را کمی چرب کنید. سپس مواد را داخل قالب بریزید تا قالب پر شود. کمی خلال بادام را روی مواد بریزید. مواد را داخل کوره ای که به مدت یک ربع از قبل گرم شده قرار دهید تا کاپ کیک ها بپزند. توجه داشته باشید که مدت زمان 40 دقیقه و دمای 175 درجه برای پخت کاپ کیک زعفرانی مناسب است. فوق العاده کیک خوشمزه ایه.

همچنین یک ویدئو یک دقیقه ای این پایین می‌گذاریم که دستور پخت کاپ کیک زعفرانی به صورت روان و راحت شرح میده. ممنون از سازنده ویدئو !

 

 

نوش جان !

درباره زعفران آناقاین

بسیاری از مردم به دنبال فروشنده زعفران هستند. ما عرضه کننده زعفران ایرانی هستیم و اگر می خواهید زعفران را به صورت عمده بخرید جای درستی آمده اید. زعفران ما از شهر قاین ایران که یکی از معروف ترین شهرهای کیفیت زعفران است، برداشت می شود. این شهر در ایران به شهر زعفران معروف است.

ما همچنین شعبه دیگری در لیون فرانسه داریم که سفارش در اروپا را برای شما بسیار آسان می کند. برای اطلاع از قیمت دقیق زعفران می توانید از طریق صفحه تماس با ما یا واتساپ با ما در ارتباط باشید.

وقتی می خواهید زعفران را به صورت عمده بخرید باید از کیفیت زعفرانی که می خرید مطمئن باشید. زعفران ما دارای گواهینامه اروپایی از آزمایشگاه SAI CHIMIE است که یکی از معروف ترین آزمایشگاه های اروپا می باشد. همچنین زعفران ما در بسته بندی های مختلف و مجلل بسته بندی می شود. بسته بندی های مختلف ما را می توانید در زیر مشاهده کنید.

Qaen city

همچنین زعفران ما در بسته بندی های مختلف و لوکس بسته بندی می شود. بسته بندی متفاوت ما را می توانید در زیر مشاهده کنید. شما می توانید زعفران را با این بسته بندی ها از فروشگاه اینترنتی ما خریداری کنید. همچنین می‌توانید ما را در رسانه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و آپارات پیدا کنید. در ادامه بسته بندی های مختلف زعفران ما را مشاهده می کنید.

10 دیدگاه در “پخت کاپ کیک زعفرانی خانگی | طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی

  1. زهرا گفت:

    سلام. دستور کاپ کیک رو برای من میفرستید؟ اگر میشه در داخل کامنت برام بفرستید میام چک میکنم ممنون

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      سلام وقت بخیر. دستور کاپ کیک زعفرانی رو براتون در قسمت پایین همین کامنت رونوشت می‌کنیم.
      طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی به این صورت است که ابتدا باید تخمها را در یک کاسه بزرگ بشکنیم و سپس وانیل و شکر را اضافه کنیم. مواد را هم بزنید تا خامه ای و کش دار شوند. سپس شیر را به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعدی روغن مایع را به مواد کاپ کیک زعفرانی اضافه کرده و هم بزنید.

      حالا وقت آن است که آرد و بکینگ پودر را اضافه کنیم. آرد و بیکینگ پودر را به آرامی به مواد کاپ کیک زعفرانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و دوباره به آرامی مخلوط کنید.

      قالب کیک فنجان کاغذی را کمی چرب کنید. سپس مواد را داخل قالب بریزید تا قالب پر شود. کمی خلال بادام را روی مواد بریزید. مواد را داخل کوره ای که به مدت یک ربع از قبل گرم شده قرار دهید تا کاپ کیک ها بپزند. توجه داشته باشید که مدت زمان 40 دقیقه و دمای 175 درجه برای پخت کاپ کیک زعفرانی مناسب است. فوق العاده کیک خوشمزه ایه.

  2. موحدی گفت:

    سلام شما کاپ کیک با روغن مایع رو گفتید. کاپ کیک با روغن جامد به چه صورته؟

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      سلام وقت بخیر. پخت کاپ کیک زعفرانی با روغن جامد تفاوتی نداره و شما می‌تونید یخورده کمتر از روغن استفاده کنید.

  3. سهرابی گفت:

    طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی به چه صورته؟ یه چیز راحت میخواستم

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      سلام وقت بخیر. طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی ای که براتون قرار دادیم بسیار صریح و راحته. همچنین ویدئو اون رو هم گذاشتیم که کلا یک دقیقه هستش.

  4. علوی گفت:

    سلام. پخت کاپ کیک زعفرانی خانگی راحته؟ چطوریه؟

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      سلام وقت بخیر. بله بسیار ساده و روان هست دستوری که براتون قرار دادیم.

      طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی به این صورت است که ابتدا باید تخمها را در یک کاسه بزرگ بشکنیم و سپس وانیل و شکر را اضافه کنیم. مواد را هم بزنید تا خامه ای و کش دار شوند. سپس شیر را به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعدی روغن مایع را به مواد کاپ کیک زعفرانی اضافه کرده و هم بزنید.

      حالا وقت آن است که آرد و بکینگ پودر را اضافه کنیم. آرد و بیکینگ پودر را به آرامی به مواد کاپ کیک زعفرانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و دوباره به آرامی مخلوط کنید.

      قالب کیک فنجان کاغذی را کمی چرب کنید. سپس مواد را داخل قالب بریزید تا قالب پر شود. کمی خلال بادام را روی مواد بریزید. مواد را داخل کوره ای که به مدت یک ربع از قبل گرم شده قرار دهید تا کاپ کیک ها بپزند. توجه داشته باشید که مدت زمان 40 دقیقه و دمای 175 درجه برای پخت کاپ کیک زعفرانی مناسب است. فوق العاده کیک خوشمزه ایه.

  5. محمدباقر گفت:

    سلام. پخش زعفران در تبریز هم دارید؟

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      سلام وقت بخیر. بله. لطفا به مقاله پخش زعفران در تبریز مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *