وبلاگ

تحقیق درباره ی زعفران

خرید عمده زعفران

زعفران چیست؟

بیشتر زعفران جهان نیز در ایران تولید می شود و این زعفران را به سراسر دنیا نیز صادر می کند.زعفران به دلیل خاصیت هایی که دارد در استان خراسان، منطقه‌ای در شمال شرقی ایران با شرایط آب و هوایی خوب نیمه گرمسیری که دارای زمستان ملایم و تابستان‌های گرم و خشک می باشد، کاشته و به عمل می آید. زعفران یک گیاه بسیار ارزشمند در کوه های زاگرس می باشد. زعفران یک نام علمی دارد که به آن اشاره می کنیم کرکوس ساتیوس Crocus Sativus  از خانواده زنبقیان Iridaceae می باشد.

برای کاشت زعفران اردیبهشت و خرداد ماه مناسب است و اگر هوا رو به گرما برود و زمان کاشت به تأخیر بیافتد، پیاز زعفران آسیب می بیند. آبیاری زعفران در اوایل کشت احتیاج می باشد و بعد از این زمانی که می خواهید زعفران را برداشت کنید و چند روز قبل از برداشت کردن احتیاج است تا آبیاری شود. زعفران نسبت به دیگر گیاه ها زیاد احتیاجی به آبیاری و مراقبت ندارد. پیاز زعفران را زمانی که می کارند تا 7 سال دیگر احتیاجی ندارد که کاشته شود.

برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت عمده زعفران مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران آنلاین مراجعه کنید.

حتما مشاهده کنید: سرگل زعفران چیست؟

در مهر و اواسط آبان زمانی مناسب برای برداشت زعفران می باشد. امکان دارد برداشت زعفران تا اواخر آبان ماه ادامه پیدا کند. صد در صد زمان کاشت و برداشت زعفران و روش پاک کردن آن در قیمت و مرغوبیت محصول تاثیر به خصوصی نیز دارد. زعفرانی که پس از برداشت سریع خشک و پاک می‌شوند برای صادرات مناسب می باشد.

زعفران یک نوع ادویه ای می باشد که از زمان باستان با رنگ، طعم و خواص دارویی نیز شناخته شده است. این ادویه که عجیب می باشد در جنوب اروپا کاشته می شود و امروزه در بسیاری از کشورهای جهان، به خصوص در اسپانیا، ایتالیا، فرانسه، یونان، ترکیه، ایران و در هندوستان و کشمیر، کاشته می شود.

برای تولید کردن یک زعفران خوب احتیاج به شرایط آب‌ و هوای سرد و خشک، با خاک‌های حاصلخیز و غنی از خاک و امکانات آبیاری با میزان کافی بارش دارد. گل زعفران در صبح زود نیز برداشت می شود و سریع نیز از بین می رود. زعفران دارای یک طعم و عطر عالی می باشد که از ترکیبات شیمیایی آن همانند پیکروکروسین و سافرانال نیز کسب می شود. زعفران دارای ترکیبات شیمیایی کاروتنوئیدی طبیعی و کروسین می باشد که به رنگ طلایی زرد معروف است. این همه خواص و کارایی ها و خاصیت دارویی آن زعفران را ارزشمند کرده و  در بسیاری از غذاهای سراسر جهان برشمرده است.

کاربرد زعفران:

عده ای از مردم زعفران را به روش مستقیم به پوست سرخود می زنند و برای رفع کم‌پشتی مو از آن استفاده می کنند. در کشور آلمان از زعفران برای برای رفع کم‌پشتی مو استفاده می کنند. پس نتیجه می گیریم که زعفران برای صنعت دارویی هم نیز کارایی دارد.

کلاله‌های قرمز خشک‌شده گل‌های گیاه زعفران می باشد که به‌عنوان طعم و رنگ دهنده و چاشنی در آشپزی از آن استفاده می کنند. از زعفران در ایران در بیشتر غذاها استفاده می کنند.

از زعفران برای صنعت نساجی برای رنگ پارچه از آن استفاده می کنند. امروزه رنگ‌های طبیعی به دلیل  ایمنی مصرف‌کننده و فقدان تأثیرات منفی بر سلامت بدن عده زیادی در سراسر جهان طرفدار پیدا کرده است.

زعفران به دلیل  ترکیبات خاصی که دارد، در صنایع بهداشتی و همچنین تولید مواد معطر و خوشبوکننده نیز کارایی دارد. در صنعت عطر هم به عنوان اسانس نیز کارایی دارد.

در قدیم  از مخلوطزعفران، پودر دارچین، پودر بهارنارنج، برگ گل سرخ، زرده تخم‌مرغ، مشک طبیعی، پودر غلات به‌عنوان معجون قوت نیز بکار می برند.

زعفران علاوه بر اینکه بر درمان بیماری‌هایی نظیر اسهال خونی، سرخک، بزرگ شدن کبد و طحال و عفونت دستگاه ادراری، کمک به هضم طبیعی غذا، تقویت‌کننده معده و ضد نفخ خواص مفید دیگری هم دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

۱. زعفران، آنتی‌اکسیدان قوی

۲. زعفران و درمان بی‌خوابی

۳. زعفران می‌تواند حالت روحی و درمان علائم افسردگی را بهبود ببخشد.

۴. زعفران برای مبارزه و پیشگیری سرطان

۵. درمان دیابت و قند خون با زعفران

۶. زعفران می‌تواند به کاهش اشتها و کاهش وزن کمک کند.

۷. زعفران خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

۸. زعفران برای بینایی

۹. زعفران برای درمان آلزایمر

۱۰. زعفران برای درمان کبد چرب

زعفران چه اثراتی بر قلب دارد

1.تقویت سیستم گردش خون

2.ضد فشار خون می باشد

3.چربی را پایین می آورد

4.ضد تصلب شرایین می باشد

5.اثر ضد سکته قلبی دارد

 

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *