وبلاگ

کاشت زعفران

کاشت زعفران

در این مقاله ، “نحوه کاشت زعفران” را مرور خواهیم کرد.

مقدمه

کاشت زعفران را باید در آب و هوای معتدل انجام دهید. در تهیه زمین برای کاشت لازم است که دقت و دقت ویژه ای داشته باشیم. می توانید زعفران را از مرداد تا مهر کاشت کنید.

چگونگی کاشت زعفران


ما می توانیم زعفران را از چند طریق کاشت کنیم. یکی از آنها کاشت آرمانی است
می توانید این روش را از دو طریق انجام دهید:

  • کشاورزی نوار معمولی با چگالی کم 3 تا 4 تن در هکتار
  • کشاورزی آرمانی با تراکم 8 تا 10 تن در هکتار
 

برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت عمده زعفران مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران آنلاین مراجعه کنید.

 

کاشت زعفران


کاشت نواری معمولی :
در این روش، حفره ای در زمین را با بیل یا تراکتور به عمق 25 تا 30 سانتی متر حفر می کنیم. تعداد کمی از افراد شروع به چیدن ریشه در فاصله 8 تا 10 سانتی متر از هر پیاز زعفران می کنند.
سپس با بیل یا تراکتور ، شیار بعدی را حفر می کنیم و خاک شیار جدید را به شیار که در آن پیاز زعفران قرار دارد انتقال می دهیم. فاصله بین هر شیار تا شیار جانبی 30 تا 40 سانتی متر است. متوسط برداشت در این روش از سال سوم 12/15 کیلوگرم در هکتار است.

کاشت آرمانی :

این روش دقیقاً مشابه کشاورزی نواری معمولی با تراکم 3 تا 4 تن در هکتار است با این تفاوت که فاصله بین پیاز ها و پیاز های جانبی 4 تا 5 سانتی متر است.
علاوه بر این ، فاصله بین هر شیار و شیار جانبی 20 تا 30 سانتی متر است. تراکم پیاز های زعفران در واحد سطح 8 تا 10 تن در هکتار است. متوسط برداشت زعفران در این روش از سال سوم 20 تا 25 کیلوگرم در هکتار است.

آب و هوای مناسب برای کاشت و رشد

زعفران یک گیاه گرمسیری است که می توانیم در مناطقی با آب و هوای معتدل ، تابستانهای گرم ، خشک ، آفتابی و زمستانهای نسبتاً معتدل کاشت کنیم.

باید توجه داشته باشیم که این ممکن است در هر شرایطی صحیح نباشد ، زیرا گیاه ممکن است با محیط سازگار باشد. به عنوان مثال در همدان که یکی از سردترین شهرهای ایران است ، کاشت زعفران نتایج مطلوبی دارد.

پیاز زعفران در تابستان فعال نیست ، دوره بیداری و فعالیت از آبان تا اردیبهشت است. در نتیجه با شروع فصل تابستان برگهای آن زرد و خشک می شوند و به خواب می روند.

در نتیجه آب و هوای گرم و خشک مکان مناسبی است که می توانیم آنها را پرورش داده و پرورش دهیم.

بهترین نوع خاک برای کاشت، خاک شنی و رس با مقدار کمی آهک است.

دمای لازم

بطور متوسط ، ما می توانیم در مناطقی با حداکثر دمای 35 درجه سانتیگراد کاشت کنیم. با این وجود ، ممکن است آن را در 40 درجه در ارتفاع 1300 تا 2500 متر از سطح دریا کاشت کنید.

چگونگی آبیاری

پس از کاشت پیاز زعفران در مزرعه ، باید سریعاً آبیاری شود. اگر مزارع قبل از کاشت زعفران آبیاری شده باشد ، می توان چند روز بعد از کاشت آبیاری انجام داد. زعفران گیاهی ضد آب است. اولین آبیاری پاییزی باید 15 روز قبل از بیرون آمدن ساقه های گل انجام شود.

اگر آب دهی قبل از مهر و به طور مکرر انجام شود ، ابتدا برگ ها ظاهر می شوند و سپس گل ها ظاهر می شوند و در این حالت ، برداشت گل ها دشوار خواهد بود. بنابراین ممکن است گلها بین برگها بمانند و از بین بروند.

تمام ! شما تمام مراحل زعفران را در کمتر از 10 دقیقه فرار گرفتید. امیدوارم این مطلب براتون مفید بوده باشه.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *