طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی
مقدمه
همونطور که همه می دونند ته چین مرغ زعفرانی جزو لذیذ ترین غذا های ایرانی حساب میشه، که از گوشت مرغ یا گوسفند، ماست، تخم مرغ و زعفران درست میشود. این غذا مناسب مهمانی و مجالسه چون در عین حال که روش و زمان پخت آن آسان و کم است، طرفدار بسیار زیادی داره.
مواد لازم تهیه ته چین مرغ زعفرانی
- برنج : پنج پیمانه
- ماست چکیده و کمی ترش : یک لیوان
- زرده تخم مرغ : سه عدد
- سفیده تخم مرغ : یک عدد
- سینه مرغ آب پز شده : نصف
- پیاز متوسط : یک عدد
- گلاب : یک قاشق غذاخوری
- کره : سه قاشق غذاخوری
- خلال بادام و پسته : به مقدار لازم
- دارچین و زرشک : به مقدار لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل : به مقدار لازم
برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت عمده زعفران مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران آنلاین مراجعه کنید.
طرز تهیه
مراحل تهیه ته چین مرغ زعفرانی عبارت است از :
- مرحله اول
تو مرحله اول برای پختن مرغ، پیاز را به صورت حلقه شده خرد و با روغن تفت می دهیم سپس مقداری زردچوبه و چوب دارچین به آن اضافه می کنیم و مرغ را با مقدار کمی آب و نمک روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آرام بپزه. باید دقت کنیم که هر چه مرغ را با آب کمتری بپزیم، طعم آن بهتر میشه. بعد از پخته شدن، باید مرغها را از آب جدا کنیم، ریش ریش کنیم و با مقدار کمی روغن تفت دهیم.
- مرحله دوم
تو مرحله بعدی باید ۵ پیمانه برنج را از چند ساعت قبل خیس کنیم. مقداری آب در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهیم تا جوش آید سپس باید نمک و برنج را اضافه کنیم. برای بهتر قد کشیدن برنج باید در حین جوشیدن مقداری آب سرد یا یخ اضافه کرده سپس برنج را آبکش کنیم. دقت کنید که برنج ته چین باید کمی زندهتر از حالت معمولی باشد.
- مرحله سوم
توی مرحله سوم باید تخم مرغها را داخل یک کاسه گود هم بزنیم، سپس ماست و زعفران را اضافه کنیم و خوب مخلوط کنیم. در ادامه باید گلاب و کره ذوب شده را نیز اضافه کنید. سپس بعد انجام این مراحل باید کل برنج را با مایع تخم مرغی مخلوط کنیم.
- مرحله چهارم
در مرحله چهارم باید یک قابلمه ترجیحا تفلون برداریم و با مقداری روغن داخل آن را خوب چرب کنیم. نصف مایع ته چین را کف قابلمه ریخته و به وسیله قاشق فشرده کنیم. سپس باید مرغهای ریش ریش شده، دارچین، خلال پسته و بادام و مقداری زرشک را ریخته سپس باقی مایع را اضافه و با قاشق فشرده کنیم.
- مرحله پنجم (آخر)
خب رسیدیم به مرحله آخر !
اینجا باید قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهیم تا کاملا پخته و طلایی شود.
خب ته چین مرغ زعفرانی شما آماده است. وقتشه که در ظرفی مناسب سرو سپس میل کنیم 🙂