دم کردن زعفران
طرز دم کردن زعفران چگونه است؟ به دنبال یادگیری زعفران دم کردن هستید؟ همانطور که فهمیدیم زعفران گران ترین ادویه جهان است که رنگ ، طعم و بوی بسیارخوبی دارد ، این ادویه را می توان در بیشتر غذاها استفاده کرد.زعفران را میتوان بصورت کلاله یا پودری تهیه کرد.
اگرچه ، اگر کلاله ی زعفران را تهیه کنید، این اطمینان را دارید که در حال خرید زعفران خالص و بدون رنگ های افزودنی و هستید. ما باید برای استفاده از این ادویه در غذاهایمان روش دم کردن این ادویه را بیاموزیم که با مطالعه این مقاله خواهید آموخت. البته همین اول بگوییم که اگر به دنبال روش نگهداری زعفران در خانه هستید، به مقاله لینک شده مراجعه کنید.
قبل از دم کردن زعفران، به سوال متداول شما درباره نحوه دم کردن زعفران بپردازیم.
- زمان دم کشیدن زعفران چقدر است؟ حدودا 30 دقیقه
روش اصلی دم كردن زعفران با آب جوش است. حالا به سراغ جوشاندن زعفران میرویم.
مواد لازم دم کردن زعفران :
زعفران
آب جوش
وسایل مخصوص :
هاون
دسته هاون
روش دم کرن :
1. کلاله گل های زعفران را در هاون بریزید.
برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت زعفران امروز مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران کادویی مراجعه کنید.
2. زعفران را تا زمانی که کاملا خرد شود بکوبید
3. وقتی کاملا پورد شد، روی آن آب جوش بریزید.
4. در هاون را به به مدت 30 دقیقه بپوشانید
5. اکنون میتوانید این مواد را در ترکیب غذای خود استفاده کنید.
شما عزیزان به راحتی میتوانید وارد سایت ما شوید و زعفران مورد نیاز خود را برای دم کردن زعفران تهیه کنید. همچنین شما میتوانید از طریق همین صفحه زعفران یک گرمی، زعفران دو گرمی و زعفران چهار گرمی را تهیه کنید.
مناسب ترین روش دم کردن زعفران کدام است؟
زعفران گران قیمت ترین ادویه موجود است که در ایران هم استفاده زیادی از آن در انواع غذاها میشود حال مطلبی که مهم است روش دم کردن درست آن است که در این مقاله سعی داریم به شما دوست عزیز آموزش دهیم.
رایج ترین روش برای مصرف این گیاه در ایران، دم کردن سرگل زعفران است.قیمت سرگل نسب به سایر انواع زعفران مخصوصا قیمت زعفران نگین بسیار کمتر و مناسب تر است و برای استفاده خانگی پیشنهاد می گردد.
برای دم کردن زعفران بهتر است زعفران را زیاد آسیاب کنید و کاملا پودر کنید.تا بیشتر رنگ بدهد. لازم نیست زعفران را با قند یا شکر آسیاب کنید اگر این کار را انجام دادید زمان دم کردن آن زعفران بیشتری بریزید زیرا با قند یا شکر مخلوط شده است.
چند راه برای دم کردن زعفران وجود دارد می توانید زعفران پودر شده را داخل استکان یا قوری مخصوص دم کردن زعفران بریزید و مقداری آب جوش داخل آن بریزید و روی برنج در حال دم کردنتان قرار بدهید تا زعفران با دم کشیدن برنج دم بکشد.
روشی دیگر این است که زعفران را با آب جوش مخلوط کنید و در آن را ببندید یا کنار گاز قرار بدهید و یا اگر از نشکن بودن ظرف مطمئن هستید آن را روی سماور با شعله ی کم قرار بدهید.
دم کردن زعفران با یخ
طرز دم كردن زعفران با یخ چگونه است؟ روشی که می تواند زعفران بیشترین رنگ دهی را داشته باشد این است که زعفران ساییده شده را داخل استکانی بریزید و یک تکه یخ روی آن قرار بدهید و اجازه بدهید تا یخ آب شود و پس از آن مقداری آب جوش روی آن بریزید و در آن را بگذارید با این روش سبب می شود زعفران رنگ دهی بسیاری داشته باشد. اما نسبت به بقیه ی روش ها زمان بیشتری می برد.
چند نکته برای دم کردن زعفران
هرگز میزان آبی که داخل زعفران می ریزید بیشتر از زعفران نباشد زیرا حالت آبکی پیدا می کند و رنگ دهی کمی دارد. اگر آب آن زیاد باشد زمانی که برای برنج می خواهید استفاده کنید برنج شما خیس می شود
اگر میزان زعفران دم کرده ی شما زیاد آمد در آن را ببندید و آن را داخل فریزر قرار بدهید تا خراب نشود و بتوانید آن را مدت ها نگهداری کنید. وچند دقیقه قبل از مصرف آن را از فریزر بیرون بیاورید
سعی کنید همیشه قبل از استفاده از زعفران آن را به میزان مورد استفاده آسیاب کنید یا اگر بیشتر آسیاب کردید آن را درون ظرف دربسته نگهداری کنید تا عطر و بوی خود را از دست ندهد.
آموزش دم کردن زعفران
دم کردن زعفران روش های مختلفی دارد ولی روش مرسوم تر آن این میباشد که کمی آب جوش روی زعفران بریزید، و محلول را روی حرارت غیر مستقیم، مانند کتری، چای ساز و غیره قرار بدهید تا به مرور دم بکشد. یکی دیگر از این روش ها، دم کردن شیر و زعفران میباشد که به نوشیدنی شیر زعفران معروف میباشد.
دم کردن زعفران با یخ
دم کردن زعفران با یخ به این صورت است که بعضی اعتقاد دارند که در صورتی که دو قطعه یخ کوچک در زعفران بیندازید و آن را روی شعله و حرارت غیر مستقیم قرار بدهید میتوانید نهایت خوشرنگی آن را بدست آورید. حتی این روش بهتر از حالت دم کردن با آب جوش پاسخ خواهد داد.
روش دم کردن زعفران با یخ به این صورت است که باید زعفران سابیده شده رو روی قالب های یخ قرار میدهید تا یخ ها آب شوند و همزمان زعفران هم رنگ میدهد. در این روش همانطور که نوشته شده، رنگ دهی زعفران بهتر است. در صورت انجام دادن این روش، چیزی مثل تصویر زیر خواهید داشت. البته این تصویر زعفران زیادی را شامل میشود.
آموزش روش دم کردن زعفران جهت ماندگاری
برای این که زعفران را دم نمایید، باید نخست آن را بسایید تا بتوانید از نهایت رنگ زیبای آن استفاده کنید. بسیاری از افراد، برای آسیاب کردن زعفران تمایل دارند که با قند این کار را انجام دهند اما ما به شما این پیشنهاد را نمیکنیم چرا که سایش با قند موجب می شود که زعفران رنگ واقعی خود را پس ندهد و زعفران کم رنگ باشد.
درباره زعفران آناقاین
بسیاری از مردم به دنبال فروشنده زعفران هستند. ما عرضه کننده زعفران ایرانی هستیم و اگر می خواهید زعفران را به صورت عمده بخرید جای درستی آمده اید. زعفران ما از شهر قاین ایران که یکی از معروف ترین شهرهای کیفیت زعفران است، برداشت می شود. این شهر در ایران به شهر زعفران معروف است.
ما همچنین شعبه دیگری در لیون فرانسه داریم که سفارش در اروپا را برای شما بسیار آسان می کند. برای اطلاع از قیمت دقیق زعفران می توانید از طریق صفحه تماس با ما یا واتساپ با ما در ارتباط باشید.
وقتی می خواهید زعفران را به صورت عمده بخرید باید از کیفیت زعفرانی که می خرید مطمئن باشید. زعفران ما دارای گواهینامه اروپایی از آزمایشگاه SAI CHIMIE است که یکی از معروف ترین آزمایشگاه های اروپا می باشد. همچنین زعفران ما در بسته بندی های مختلف و مجلل بسته بندی می شود. بسته بندی های مختلف ما را می توانید در زیر مشاهده کنید.
طرزتهیه زعفران رو میخواستم
سلام وقت بخیر. طرزتهیه زعفران در 3 روش که ساده ترین آن دم کردن زعفران با یخ است را در همین صفحه توضیح دادیم
چند روش دم کردن زعفران داریم؟
سلام وقت بخیر ما در این صفحه به 3 روش که بهترین روش های دم کردن زعفران هستند اشاره کردیم.
دم كردن زعفران با آب جوش چگونه است؟
سلام وقت بخیر. دم کردن زعفران با آب جوش به این صورت است که :
1. کلاله گل های زعفران را در هاون بریزید.
۲. زعفران را تا زمانی که کاملا خرد شود بکوبید
۳. وقتی کاملا پورد شد، روی آن آب جوش بریزید.
۴. در هاون را به به مدت ۳۰ دقیقه بپوشانید
۵. اکنون میتوانید این مواد را در ترکیب غذای خود استفاده کنید.
دم کردن زعفران با یخ چطوریه؟
سلام وقت بخیر. نحوه دم کردن زعفران با یخ به این صورت است: دم کردن زعفران با یخ به این صورت است که بعضی اعتقاد دارند که در صورتی که دو قطعه یخ کوچک در زعفران بیندازید و آن را روی شعله و حرارت غیر مستقیم قرار بدهید میتوانید نهایت خوشرنگی آن را بدست آورید. حتی این روش بهتر از حالت دم کردن با آب جوش پاسخ خواهد داد.
روش دم کردن زعفران با یخ به این صورت است که باید زعفران سابیده شده رو روی قالب های یخ قرار میدهید تا یخ ها آب شوند و همزمان زعفران هم رنگ میدهد. در این روش همانطور که نوشته شده، رنگ دهی زعفران بهتر است.
سلام وقت بخیر. روش نگهداری زعفران در خانه چطوریه؟
سلام وقت شما هم بخیر. در مقاله روش نگهداری زعفران در خانه، نکات مهمی را به صورت ویدئویی و متنی بیان کرده ایم.
کاشت زعفران در خانه ممکن است؟
سلام بله. لطفا مقاله کاشت زعفران در خانه را مطالعه کنید.
چگونگی دم کردن زعفران رو میخواستم.
وقت بخیر. چگونگی دم کردن زعفران را به چند روش در همین مقاله شرح داده ایم.