وبلاگ

مضرات زعفران

مضرات زعفران

روش نگهداری از زعفران

بعد از آسیاب کردن زعفران باید دور از نور و رطوبت قرار دهیم و در یک جام شیشه ای شکل بریزیم. به دلیل اینکه اسانس زعفران قابل تبخیر می باشد اگر به روش مناسب نگهداری نشود ممکن است در طول زمان تبخیر بشود و اثر دارویی و طعم مزه خود را از دست بدهد.

بیشتر بخوانید:

برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت عمده زعفران مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران آنلاین مراجعه کنید.

ضرر های زعفران

استفاده بیش از اندازه از زعفران موجب کاهش فشار خون و رقیق شدن خون می شود و عوارضی همانند خونریزی های بینی و یا رحمی رو در بانوان ایجاد می کند. مصرف زیاده زعفران بنا به دلایلی که گفته شد برای خانوم ها به ویژه خانوم های باردار توصیه نمی شود چون امکان سقط جنین وجود دارد.

مصرف زیاد از حد زعفران باعث استفراغ، کاهش ضربان قلب، خون ریزی از بینی، خون ریزی از پلک ها و لب و موجب سر گیجه، بی حالی، زردی پوست و عوارض خطرناک دیگر بشود که ممکن است حتی منجر به مرگ شود.

مصرف زیاد زعفران برای کلیه مضر می باشد. خوردن بیش از حد زعفران باعث کاهش اشتها و ایجاد سردرد و اختلال حواس می شود.

مصرف زعفران در دوران قاعدگی موجب افزایش اضطراب می شود.

استفاده بیش از حد آن رنگ پوست را تغییر می دهد.

به دلیل طبیعت گرمی که دارد موجب اسهال، از دست دادن آب بدن و ترشح خون از طریق ادرار می شود.

مصرف زعفران در زمان بارداری

مصرف زعفران در سه ماهه اول که زمان تشکیل اندام می باشد امکان دارد به جنین آسیب برساند. مصرف کردن زعفران در سه ماهه اول بارداری موجب افزایش هورمون پروستاگلاندین در رحم می شود و تاثیر تحریکی مستقیم بر روی عضلات صاف رحم می گذارد و امکان دارد جنین سقط شود ولی مصرف به اندازه آن بعد از سپری کردن سه ماهه اول در دوران بارداری مفید می باشد و برای طایمان آسان و راحت مادر را آماده می کند.

چقدر می توانیم زعفران استفاده کنیم؟

سه گرم در هر ماه برای هر فردی مناسب می باشد و استفاده کردن بیش تر از 5 گرم در یک وعده غذایی عوارضی مانند سرگیجه، کاهش تعداد ضربان قلب و احساس تهوع را به دنبال دارد.

کاهش وزن و زعفران

بیشتر مکمل های کاهش وزن برای رنگ و طعم از زعفران استفاده می کنند. هنگامی که از این رژیم غذایی ها استفاده می کنید حتما مراقبت کنید. استفاده کردن ار زعفران به مدت طولانی می تواند خطرناک باشد. هنگامی که برای کاهش وزن، مکمل زعفران استفاده می نمایید باید حتما به طول دوران مصرف خود دقت کنید. حواستان باشد که این دوران بیشتر از شش هفته ادامه پیدا نکند. توصیه ما این است که حتما دوره مصرف زعفران را با یک متخصص در میان بگذارید. از کاهش یا افزایش میزان مکمل زعفران بدون هماهنگی با پزشک حود پرهیز کنید.

طریقه تهیه کردن چایی زعفران

دم کردن زعفران با دم کردن چایی تفاوت دارد برای درست کردن این چایی در ابتدا میزان ۱/۳ قاشق چایخوری زعفران را در یک قوری آب جوش به همراه مقداری چای سبز بریزید و بگذارید تا به خوبی دم بکشد، و در مرحله بعد به همراه نبات یا شکر، یک چای زعفران خوش عطر و طعم نوش جان کنید.

 

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *