وبلاگ

نکات مهم در نگهداری از زعفران

زعفران

جهت نگهداری زعفران دم کرده بایستی نکاتی را رعایت نمایید تا رنگ و بوی آن از بین نرود.

آموزش دم کردن زعفران

دم کردن زعفران روش های مختلفی دارد  ولی روش مرسوم تر آن این میباشد که کمی آب جوش روی زعفران بریزید، و محلول را روی حرارت غیر مستقیم، مانند کتری، چای ساز و غیره قرار بدهید تا به مرور دم بکشد. یکی دیگر از این روش ها، دم کردن شیر و زعفران میباشد که به نوشیدنی شیر زعفران معروف میباشد.

بعضی اعتقاد دارند که در صورتی که دو قطعه یخ کوچک در زعفران بیندازید و آن را روی شعله و حرارت غیر مستقیم قرار بدهید می‌توانید نهایت خوشرنگی آن را بدست آورید. حتی این روش بهتر از حالت دم کردن با آب جوش پاسخ خواهد داد.

آموزش روش دم کردن زعفران جهت نگهداری از زعفران

برای این که زعفران را دم نمایید، باید نخست آن را بسایید تا بتوانید از نهایت رنگ زیبای آن استفاده کنید. بسیاری از افراد، برای آسیاب کردن زعفران تمایل دارند که با قند این کار را انجام دهند اما ما به شما این پیشنهاد را نمی‌کنیم چرا که سایش با قند موجب می شود که زعفران رنگ واقعی خود را پس ندهد و زعفران کم رنگ باشد.

آموزش نگهداری زعفران خشک نشده

برای اینکه زعفران های تر و تازه را نگهداری کنید، خطرناک ترین کار این است که آن را بسته بندی کرده و در فریزر قرار دهید. بهترین کار این است که ابتدا آن را خشک کنید و بعد آن را ساییده و دم کرده و بعد فریز کنید.

نکات اصلی جهت نگهداری زعفران چیست؟

برای اینکه  زعفران هنگام نگهداری رنگ خود را از ذست ندهد،

بهتر است آن را بکوبید و آن را الک کنید و بعد به دم کردن آن بپردازید.

برای اینکه زعفران در حین نگهداری خاصیتش را از دست ندهد بهتر است :

۱-آن را در ظروف فلزی و بعد در ظروف شیشه ای نگهداری کنید.

۲-از ظروف پلاستیکی برای نگهداری زعفران استفاده نکنید

زیرا این قبیل جنس ها موجب می شوند که زعفران خاصیت خود را از دست بدهد.

۳-اگر از ظروف شیشه‌ای استفاده کنید ،نباید این نوع ظروف در زیر تابش مستقیم نور خورشید قرار بگیرد، زیرا باعث می شود زعفران تغییر رنگ و افت چشمگیر داشته باشد.

زعفران را باید در محیط خشک و خنک نگهداری کرد و در آن را بست تا رطوبت اضافی به آن وارد نشود.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *