وبلاگ

چگونگی دم کردن زعفران

دم کردن زعفران

دم کردن زعفران

همانطور که فهمیدیم زعفران گران ترین ادویه جهان است که رنگ ، طعم و بوی بسیارخوبی دارد ، این ادویه را می توان در بیشتر غذاها استفاده کرد.زعفران را میتوان بصورت کلاله یا پودری تهیه کرد.
اگرچه ، اگر کلاله ی زعفران را تهیه کنید، این اطمینان را دارید که در حال خرید زعفران خالص و بدون رنگ های افزودنی و هستید. ما باید برای استفاده از این ادویه در غذاهایمان روش دم کردن این ادویه را بیاموزیم که با مطالعه این مقاله خواهید آموخت.

روش اصلی دم کردن آن با آب جوش است.

مواد لازم دم کردن زعفران :
زعفران
آب جوش

وسایل مخصوص :
هاون
دسته هاون

روش دم کرن :

1. کلاله گل های زعفران را در هاون بریزید.

برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت عمده زعفران مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران آنلاین مراجعه کنید.

 

دم کردن زعفران

2. زعفران را تا زمانی که کاملا خرد شود بکوبید

3. وقتی کاملا پورد شد، روی آن آب جوش بریزید.

4. در هاون را به به مدت 30 دقیقه بپوشانید

5. اکنون میتوانید این مواد را در ترکیب غذای خود استفاده کنید.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *