دم کردن زعفران
همانطور که فهمیدیم زعفران گران ترین ادویه جهان است که رنگ ، طعم و بوی بسیارخوبی دارد ، این ادویه را می توان در بیشتر غذاها استفاده کرد.زعفران را میتوان بصورت کلاله یا پودری تهیه کرد.
اگرچه ، اگر کلاله ی زعفران را تهیه کنید، این اطمینان را دارید که در حال خرید زعفران خالص و بدون رنگ های افزودنی و هستید. ما باید برای استفاده از این ادویه در غذاهایمان روش دم کردن این ادویه را بیاموزیم که با مطالعه این مقاله خواهید آموخت.
روش اصلی دم کردن آن با آب جوش است.
مواد لازم دم کردن زعفران :
زعفران
آب جوش
وسایل مخصوص :
هاون
دسته هاون
روش دم کرن :
1. کلاله گل های زعفران را در هاون بریزید.
شما می توانید برای خرید زعفران باکیفیت با ما تماس بگیرید.
2. زعفران را تا زمانی که کاملا خرد شود بکوبید
3. وقتی کاملا پورد شد، روی آن آب جوش بریزید.
4. در هاون را به به مدت 30 دقیقه بپوشانید
5. اکنون میتوانید این مواد را در ترکیب غذای خود استفاده کنید.
در این وب سایت شما میتوانید زعفران آنا قاین را که از بهترین زعفران سرگل قاینات دستچین شده است و عسل طبیعی دکتر بیز با قیمتی مناسب را خریداری نمایید. برای خرید یا اطلاع از قیمت زعفران درجه یک با ما تماس بگیرید.
شما همچنین میتوانید نماینده زعفران آنا قاین در شهر خود باشید. برای درخواست نمایندگی با ما تماس بگیرید.
شما می توانید با دنبال کردن صفحه اینستاگرام عسل و زعفران ما از نکات موجود در آنجا هم استفاده کنید.