وبلاگ

طرز تهیه ژله زعفرانی در 30 دقیقه!!

ژله زعفرانی - زعفران آنا قاین

طرز تهیه ژله زعفرانی

ژله زعفرانی دسری بسیار خوشمزه و مقوی  است  که طعمی خیلی دوست داشتنی دارد. ژله نوعی دسر میباشد و فرآورده کلاژن بوده که به عنوان ژلاتین نیز به حساب می آید . ژله برای بار اول در قرن 18 میلادی و کتاب هنر آشپزی هانا گلاس منتشر شد. امروزه ژله بیشتر به صورت پودر ژله پیدا می‌شود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال قرار داد. به دلیل این که در این ماده از ژلاتین بهره گرفته شده است، گیاه خواران از خوردن آن اجتناب می کنند زیرا این ماده از کلاژن پوست و استخوان جانوران درست میشود. ژله به علت استفاده از مواد مختلف دارای طعم‌های مختلف مانند پرتقالی، آلبالویی و … است. قبل از اینکه ژلاتین به عنوان یک محصول تجاری به طور گسترده ای در دسترس همگان قرار بگیرد، معمولی ترین ژله، ژله ی پاستور گوساله بود. همانطور که از نامش بر می آید، این کار با استخراج و تمیز کردن ژلاتین از پای یک گوساله ساخته میشد. این ژلاتین با آب میوه و شکر برای یک دسر مخلوط شده میباشد.

برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت عمده زعفران مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران کادویی مراجعه کنید.

 

طرز تهیه ژله زعفرانی - زعفران آنا قاین

 

تهیه ژله زعفرانی چگونه است؟

مواد مورد نیاز:

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری

آب سرد: نصف لیوان

شیر: ۳ پیمانه

خامه صبحانه: نصف بسته

شکر: ۱ پیمانه

زعفران: مقداری

گلاب: ۱ قاشق غذاخوری

وانیل: نوک قاشق چای خوری

شما عزیزان به راحتی میتوانید وارد سایت ما شوید و زعفران مورد نیاز خود را برای تهیه ژله زعفرانی تهیه کنید. همچنین شما می‌توانید از طریق همین صفحه زعفران یک گرمی، زعفران دو گرمی و زعفران چهار گرمی را تهیه کنید.

 

 

برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت زعفران امروز لطفا مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران کادویی مراجعه کنید.

طرز تهیه ژله زعفرانی

ابتدا ژلاتین را روی اب سرد پاشیده قرار میدهیم روی بخار اب تا بن ماری حل بشه. سپس شیر و شکر و زعفران را روی حرارت میزاریم تا بجوشد و شکر حل کند. سپس گلاب و وانیل را اضافه کرده میگذاریم تا خنک شود. ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم و با نصف بسته خامه صبحانه، خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در قالب ریخته میگذاریم یخچال تا ببندد.

 

ژله زعفرانی - زعفران آنا قاین

 

14 thoughts on “طرز تهیه ژله زعفرانی در 30 دقیقه!!

  1. شفیعی گفت:

    درست کردن ژله زعفرانی رو میخواستم ببینم چطوره؟ ساده هستش؟

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      سلام.
      درست کردن ژله زعفرانی در 30 دقیقه را در انتهای همین مطلب آموزش دادیم.

  2. سبزواری گفت:

    درود بر شما . خواستم ببینم طرز تهیه ژله زعفرانی با پودر ژلاتین چطوریه؟

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      سلام وقت بخیر. طرز تهیه ژله زعفرانی با پودر ژلاتین در همین مقاله به طور کامل شرح داده شده است.

  3. علوی گفت:

    سلام. ژله زعفرانی با ژلاتین درست میشه؟

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      سلام. بله ژله زعفران با ژلاتین درست میشه.

  4. زارعی گفت:

    طرز ژله زعفران ی رو میشه آموزش بدید. ممنون میشم

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      سلام. طرز تهیه ژله زعفران ی به این صورت است که: ابتدا ژلاتین را روی اب سرد پاشیده قرار میدهیم روی بخار اب تا بن ماری حل بشه. سپس شیر و شکر و زعفران را روی حرارت میزاریم تا بجوشد و شکر حل کند. سپس گلاب و وانیل را اضافه کرده میگذاریم تا خنک شود. ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم و با نصف بسته خامه صبحانه، خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در قالب ریخته میگذاریم یخچال تا ببندد.

  5. یزدی گفت:

    سلام. طرز تهیه ژله زعفرانی چطوری هست؟

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      وقت بخیر. طرز تهیه ژله زعفرانی به شرح زیر است: ابتدا ژلاتین را روی اب سرد پاشیده قرار میدهیم روی بخار اب تا بن ماری حل بشه. سپس شیر و شکر و زعفران را روی حرارت میزاریم تا بجوشد و شکر حل کند. سپس گلاب و وانیل را اضافه کرده میگذاریم تا خنک شود. ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم و با نصف بسته خامه صبحانه، خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در قالب ریخته میگذاریم یخچال تا ببندد.

  6. فاطمه گفت:

    ژله زعفرانی رو میخواستم ببینم چطوری درست میشه.

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      سلام. دستور سریع تهیه ژله زعفران به شرح زیر است:
      ابتدا ژلاتین را روی اب سرد پاشیده قرار میدهیم روی بخار اب تا بن ماری حل بشه. سپس شیر و شکر و زعفران را روی حرارت میزاریم تا بجوشد و شکر حل کند. سپس گلاب و وانیل را اضافه کرده میگذاریم تا خنک شود. ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم و با نصف بسته خامه صبحانه، خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در قالب ریخته میگذاریم یخچال تا ببندد.

  7. سبزواری گفت:

    سلام زعفران در اصفهان میخواستم . موجود هستش؟

    1. محمدرضا باقری موحد گفت:

      سلام. لطفا به مقاله زعفران در اصفهان مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *