طرز تهیه ژله زعفرانی
ژله زعفرانی دسری بسیار خوشمزه و مقوی است که طعمی خیلی دوست داشتنی دارد. ژله نوعی دسر میباشد و فرآورده کلاژن بوده که به عنوان ژلاتین نیز به حساب می آید . ژله برای بار اول در قرن 18 میلادی و کتاب هنر آشپزی هانا گلاس منتشر شد. امروزه ژله بیشتر به صورت پودر ژله پیدا میشود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال قرار داد. به دلیل این که در این ماده از ژلاتین بهره گرفته شده است، گیاه خواران از خوردن آن اجتناب می کنند زیرا این ماده از کلاژن پوست و استخوان جانوران درست میشود. ژله به علت استفاده از مواد مختلف دارای طعمهای مختلف مانند پرتقالی، آلبالویی و … است. قبل از اینکه ژلاتین به عنوان یک محصول تجاری به طور گسترده ای در دسترس همگان قرار بگیرد، معمولی ترین ژله، ژله ی پاستور گوساله بود. همانطور که از نامش بر می آید، این کار با استخراج و تمیز کردن ژلاتین از پای یک گوساله ساخته میشد. این ژلاتین با آب میوه و شکر برای یک دسر مخلوط شده میباشد.
مقاله پیشنهادی : خرید زعفران عمده
طرز تهیه ژله زعفرانی
مواد مورد نیاز:
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری
آب سرد: نصف لیوان
شیر: ۳ پیمانه
خامه صبحانه: نصف بسته
شکر: ۱ پیمانه
زعفران: مقداری
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین را روی اب سرد پاشیده قرار میدهیم روی بخار اب تا بن ماری حل بشه. سپس شیر و شکر و زعفران را روی حرارت میزاریم تا بجوشد و شکر حل کند. سپس گلاب و وانیل را اضافه کرده میگذاریم تا خنک شود. ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم و با نصف بسته خامه صبحانه، خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در قالب ریخته میگذاریم یخچال تا ببندد.