وبلاگ

طرز تهیه ژله زعفرانی

طرز تهیه دسر زعفرانی

طرز تهیه ژله زعفرانی

ژله زعفرانی دسری بسیار خوشمزه و مقوی  است  که طعمی خیلی دوست داشتنی دارد. ژله نوعی دسر میباشد و فرآورده کلاژن بوده که به عنوان ژلاتین نیز به حساب می آید . ژله برای بار اول در قرن 18 میلادی و کتاب هنر آشپزی هانا گلاس منتشر شد. امروزه ژله بیشتر به صورت پودر ژله پیدا می‌شود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال قرار داد. به دلیل این که در این ماده از ژلاتین بهره گرفته شده است، گیاه خواران از خوردن آن اجتناب می کنند زیرا این ماده از کلاژن پوست و استخوان جانوران درست میشود. ژله به علت استفاده از مواد مختلف دارای طعم‌های مختلف مانند پرتقالی، آلبالویی و … است. قبل از اینکه ژلاتین به عنوان یک محصول تجاری به طور گسترده ای در دسترس همگان قرار بگیرد، معمولی ترین ژله، ژله ی پاستور گوساله بود. همانطور که از نامش بر می آید، این کار با استخراج و تمیز کردن ژلاتین از پای یک گوساله ساخته میشد. این ژلاتین با آب میوه و شکر برای یک دسر مخلوط شده میباشد.

برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت عمده زعفران مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران آنلاین مراجعه کنید.

طرز تهیه ژله زعفرانی

 

طرز تهیه ژله زعفرانی

مواد مورد نیاز:

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری

آب سرد: نصف لیوان

شیر: ۳ پیمانه

خامه صبحانه: نصف بسته

شکر: ۱ پیمانه

زعفران: مقداری

گلاب: ۱ قاشق غذاخوری

وانیل: نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا ژلاتین را روی اب سرد پاشیده قرار میدهیم روی بخار اب تا بن ماری حل بشه. سپس شیر و شکر و زعفران را روی حرارت میزاریم تا بجوشد و شکر حل کند. سپس گلاب و وانیل را اضافه کرده میگذاریم تا خنک شود. ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم و با نصف بسته خامه صبحانه، خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در قالب ریخته میگذاریم یخچال تا ببندد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *