وبلاگ

مهمترین خواص زعفران در تقویت سیستم ایمنی بدن

قیمت عمده زعفران

زعفران ارزشمندترین ادویه میباشد.مزه ی خاص آن مورد پسند آشپزها،مخصوصا برای غذاهایی مثل مرغ یا کوبیده میباشد. زعفران سالهاست که به عنوان یک رنگ طبیعی خوراکی برای استفاده قرار می گیرد.

به هر حال، یکی از خوبی های شناخته شده زعفران برای سلامت بدن و بالا بردن سیستم ایمنی بدن است. این خصلت آن در درمان کردن بیشتر بیماری هایی که  با سیستم ایمنی بدن ارتباط دارند میباشد بسیار خوب است و مصرف کردن آن به خصوص برای سالمندان و مقاوم کردن ایمنی بدنشان توصیه می شود.

و امروزه در صورتی که مدیریت بهداشتی در کل جهان برای مبارزه کردن با ویروس کرونا فعالیت می کنند مردم را با این خاصیت زعفران آشنا کنند.

با شیوع ویروس کرونا می توانید خرید زعفران را به صورت آنلاین و بدون نیاز به خارج شدن از منزل انجام دهید.

خواص زعفران در تقویت سیستم ایمنی بدن

زعفران نه تنها باعث خوش عطر و طعم‌دار شدن غذا، بلکه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود. این گیاه مملو از ویتامین‌های B مانند B۱ ، B۲ و B۶ به علاوه ویتامین C است که همگی برای داشتن یک سیستم ایمنی سالم و با عملکردی بالا بسیار مفید هستند. علاوه بر این، زعفران دارای کاروتنوئیدهایی است که بر پاسخ ایمنی بدن تأثیر می‌گذارد. حتی تحقیقات براین باور است که روغن‌های اساسی این گیاه، سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند.

محققان دریافته‌اند که زعفران با تحریک پاسخ سریع سلولی به عنوان یک تقویت کننده سیستم ایمنی بالقوه، به عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. جالب توجه است، همان مطالعه یکی از جدایی ناپذیرترین مزایای زعفران که خاصیت ضد سرطانی بودن آنست را نشان می‌دهد. با توجه به مزایای زعفران در تقویت سیستم ایمنی بدن، این گیاه اثرات زیادی در درمان یا پیشگیری از بیماری‌ها و ویروس‌های آینده می‌تواند داشته باشد.

خواص دارویی زعفران چیست؟

تحقیقات بسیاری در زمینه جنبه‌های داروئی گیاه زعفران انجام شده است. اگرچه مردم به زعفران به عنوان یک طعم دهنده‌ی غذایی نگاه می‌کنند، اما بهتر است از خواص داروئی آن نیز مطلع باشند. برخی از مهم‌ترین خواص دارویی این ادویه بهبود تنفس، تقویت سلامت قلب، پیشگیری از دیابت، کاهش خونریزی ، تقویت استخوان‌ها و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌باشد.

زعفران حاوی ترکیباتی مختلف از مواد بیوشیمیایی از جمله کروسین، آنتی اکسیدان‌ها، سافرانال، کاروتنوئیدها، مواد معدنی و بسیاری از ویتامین‌ها می‌باشد. از عوامل مهم در زعفران آنتوسیانین‌ها است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر و سرطان می‌باشند. بنابراین جنبه داروئی گیاه زعفران بسیار مهم و اثبات شده است.

البته مصرف بیش از اندازه این ادویه بسیار خطرناک است و باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود. همچنین مصرف بیش از بیست گرم آن نیز سبب مرگ آنی می‌شود.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *