نگهداری زعفران خشک در فریزر
بهترین راه نگهداری زعفران خشک در فریزر این است که زعفران را در یک ظرف شیشه ای قرار دهید و سپس آن را در فریزر بگذارید و پس از هر بار استفاده، درب آن را خوب ببندید که اکسیژن وارد آن نشود. نگهداری زعفران خشک در فریزر پیشنهاد نمیشود و بهترین راه نگهداری در کابینت یا کشویی هست که آفتاب به آن نمیرسد.
انواع ظرف های مناسب نگهداری زعفران خشک را میتونید در قسمت زیر مشاهده کنید.
ظرف خاتم زعفران + ظرف فلزی خاتم “7 سایز مختلف”
تومان75,000شیشه درب چوب پنبه ای
تومان22,000ظرف کریستالی زعفران طرح گوهر (5 سایز)
تومان32,500بطری زعفران طرح آذین (5 سایز)
تومان43,500بطری زعفران الماس و بطری ادویه الماس (4 مدل)
تومان15,000ظرف زعفران کریستالی نگین
تومان35,000
نگهداری زعفران دم کرده
بهترین راه نگهداری زعفران دم کرده این است که پس از دم کردن و استفاده از آن، مقدار باقیمانده را داخل قالب های یخ بگذارید و هر زمان که خواستید استفاده کنید، یک قالب یخ بردارید و اجازه دهید آب شود و سپس استفاده کنید. پیشنهاد ما این است که برای هر بار استفاده مقدار کافی زعفران را دم کنید که نیازی به نگهداری مقدار اضافه نباشد.
طریقه نگهداری زعفران در منزل چگونه است؟ در ادامه درباره روش نگهداری زعفران در خانه نکات مهمی را در ادامه به صورت ویدئویی و متنی در ادامه بیان کردیم که دانستن آن ضروری است.
در ادامه به سوالات متداول شما درباره روش نگهداری زعفران بپردازیم.
- مدت زمان نگهداری زعفران در فریزر چقدر است؟ بهترین مدت زمان نگهداری زعفران در فریزر دو هفته است. شما میتوانید زعفران را داخل کشو و کابینت که نور به آن نمیخورد بدون هیچ نگرانی ای نگه دارید. (روش پیشنهادی داخل کابینت است)
- نگهداری زعفران خشک در یخچال پیشنهاد میشه؟ بهترین راه نگهداری زعفران خشک در کابینت است و در یخچال پیشنهاد نمیشه. در کابینت در صورت نگهداری خوب دور از نور آفتاب و اکسیژن (داخل ظرف کیپ) تا 3 سال هم امکان پذیر است.
- نگهداری زعفران برای طولانی مدت ممکن است؟ بله، انقضا زعفران معمولا بعد از دو سال پس از تولید است و در صورت نگهدرای اصولی تا 3 سال هم ممکن است.
- تاریخ انقضا زعفران چقدر است؟ طبق نظر کارشناسان 2 سال اما با نگهداری اصولی 3 سال هم ممکن است.
مقدمه روش نگهداری زعفران
نگهداری زعفران خشک چگونه است؟ قبل از بررسی روش نگهداری زعفران در خانه باید بگوییم که همه ما زعفران را می شناسیم. ادویه ای خوشمزه با طعم و بوی بی نظیر و البته با قیمت بالا. اگر یک بار از آن در غذای خود استفاده کنید ، مطمئناً عاشق آن خواهید شد. خوب ، اکنون سوال این است که چگونه آن را نگه داری کنیم تا مدت طولانی بماند و طعم و بوی خود را از دست ندهد.
ما برخی از نکات و روش های خوب در مورد نهگداری زعفران بررسی خواهیم کرد. همچنین در ادامه یک ویدئو درباره روش نگهداری زعفران در خانه قرار دادیم.
در این بین بگوییم که برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت زعفران امروز مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران کادویی مراجعه کنید.
خشك كردن
طریقه نگهداری زعفران در منزل چگونه است؟ در نگهداری زعفران با روش خشک کردن، آن را معمولاً در جای خشک و خنک نگهداری می کنند تا کیفیت آن ثابت بماند و تغییری نکند.
بسیاری از مردم زعفران بسته بندی شده را خریداری می کنند ، در وهله اول ، آن را بسته بندی می کنند و در یخچال یا فریزر قرار می دهند. اما این کاملا اشتباه است. با این روش ، پس از مدتی ، زعفران خاصیت خود را از دست می دهد و تقریباً استفاده نمی شود.
ابتدا آن را خشک و خرد کنید.
آسیاب کردن بسیار آسان است ، ابتدا باید آن را با شعله خشک کنید. این کار را می توانید در مدت 5 تا 8 دقیقه انجام دهید. اما نگذارید خیلی طولانی بماند. ممکن است بسوزد و خاصیت خود را از دست بدهد.
آسیاب
بعد از خشک شدن می توانید آن را آسیاب کنید. روش نگهداری زعفران در خانه این گونه است که با هر وسیله ای که در خانه دارید می توانید خرد و آسیاب کنید. بهترین وسیله هاون های برنجی و سنگی مناسب زعفران است. نمونه هاون برنجی مناسب خرد کردن زعفران را در قسمت پایین مشاهده میکنید. با لمس کردن روی عکس میتونید وارد صفحه این محصول شوید و هاون خود را سفارش دهید. قیمت این محصول با ارزش 99 هزار تومان است.
دم و یخ زدن
نگهداری زعفران به روش دم و یخ زدن، یکی از اصول تهیه زعفران پس از آسیاب است. خیلی راحت می توانید زعفران را دم کنید ، مقدار کمی آب جوش روی آن بریزید ، به طوری که کاملاً زعفران را بپوشاند و کمی بالاتر باشد ، حالا می توانید آن را یکنواخت قرار دهید ، داخل چای ساز بریزید و گرم کنید و بگذارید خوب دم می کند
وقتی رنگ آن به خوبی به آب رسید ، باید اجازه دهید مقداری از آن آب تبخیر شود. تبخیر آب باعث می شود مقدار کمی آب در آن باقی بماند و نگهداری آن بسیار آسان می شود.
جهت نگهداری زعفران دم کرده بایستی نکاتی را رعایت نمایید تا رنگ و بوی آن از بین نرود.
آموزش نگهداری زعفران خشک نشده
برای اینکه زعفران های تر و تازه را نگهداری کنید، خطرناک ترین کار این است که آن را بسته بندی کرده و در فریزر قرار دهید. بهترین کار این است که ابتدا آن را خشک کنید و بعد آن را ساییده و دم کرده و بعد فریز کنید.
نکات اصلی جهت نگهداری زعفران چیست؟
برای اینکه زعفران هنگام نگهداری رنگ خود را از ذست ندهد،
بهتر است آن را بکوبید و آن را الک کنید و بعد به دم کردن آن بپردازید.
برای اینکه زعفران در حین نگهداری خاصیتش را از دست ندهد بهتر است :
۱-آن را در ظروف فلزی و بعد در ظروف شیشه ای نگهداری کنید.
۲-از ظروف پلاستیکی برای نگهداری زعفران استفاده نکنید
زیرا این قبیل جنس ها موجب می شوند که زعفران خاصیت خود را از دست بدهد.
۳-اگر از ظروف شیشهای استفاده کنید ،نباید این نوع ظروف در زیر تابش مستقیم نور خورشید قرار بگیرد، زیرا باعث می شود زعفران تغییر رنگ و افت چشمگیر داشته باشد.
زعفران را باید در محیط خشک و خنک نگهداری کرد و در آن را بست تا رطوبت اضافی به آن وارد نشود.
درباره زعفران آناقاین
بسیاری از مردم به دنبال فروشنده زعفران هستند. ما عرضه کننده زعفران ایرانی هستیم و اگر می خواهید زعفران را به صورت عمده بخرید جای درستی آمده اید. زعفران ما از شهر قاین ایران که یکی از معروف ترین شهرهای کیفیت زعفران است، برداشت می شود. این شهر در ایران به شهر زعفران معروف است.
ما همچنین شعبه دیگری در لیون فرانسه داریم که سفارش در اروپا را برای شما بسیار آسان می کند. برای اطلاع از قیمت دقیق زعفران می توانید از طریق صفحه تماس با ما یا واتساپ با ما در ارتباط باشید.
وقتی می خواهید زعفران را به صورت عمده بخرید باید از کیفیت زعفرانی که می خرید مطمئن باشید. زعفران ما دارای گواهینامه اروپایی از آزمایشگاه SAI CHIMIE است که یکی از معروف ترین آزمایشگاه های اروپا می باشد. همچنین زعفران ما در بسته بندی های مختلف و مجلل بسته بندی می شود. بسته بندی های مختلف ما را می توانید در زیر مشاهده کنید.
مدت زمان نگهداری زعفران در فریزر چقدره؟
مدت زمان نگهداری زعفران در فریزر حداکثر 2 هفته است.
نگهداری زعفران دم کرده به چه صورته؟
بهترین راه نگهداری زعفران دم کرده این است که پس از دم کردن و استفاده از آن، مقدار باقیمانده را داخل قالب های یخ بگذارید و هر زمان که خواستید استفاده کنید، یک قالب یخ بردارید و اجازه دهید آب شود و سپس استفاده کنید. پیشنهاد ما این است که برای هر بار استفاده مقدار کافی زعفران را دم کنید که نیازی به نگهداری مقدار اضافه نباشد.
نگهداری زعفران خشک در فریزر خوبه؟
نگهداری زعفران خشک در فریزر پیشنهاد نمیشود و بهترین راه نگهداری در کابینت یا کشویی هست که آفتاب به آن نمیرسد.