طرز تهیه شله زرد زعفرانی
مطمئنا برای شما هم پیش آمده که هوس شیرینی کرده باشید ولی ندانید که چی درست کنید، ولی با مطالعه این مقاله، دفعه بعد که این حس به سراغ شما آمد سریع به آشپزخانه بروید و شله زرد زعفرانی خوشمزه را درست کنید. ما در ادامه قصد داریم طرز تهیه شله زرد زعفرانی خانگی را باهم مرور کنیم.
مواد لازم
طرز تهیه شله زرد زعفرانی ساده خانگی
مرحله اول
در مرحله اول برنج را شسته و حداقل سه ساعت در آب بخوابانید تا خیس بخورد، بعد از سه ساعت آب آن را خالی کنید. برای پختن برنج، شش پیمانه آب را روی آن بریزید و روی شعله ملایم اجاق قرار دهید.
مرحله دوم
بعد از مرحله اول زمانی که برنجتان کاملا پخته شد (حدودا بعد یک ساعت) وقت اضافه کردن شکر به آن است، زمانی که شکر را به آن اضافه می کنید، کمی آب میاندازد و اگر آب برنجتان اضافی شد اصلا جای نگرانی نیست چون در مرحله جوشاندن، تبخیر می شود.
مرحله سوم
در مرحله سوم وقت اضافه کردن هل ساییده شده و کره به همراه زعفران مخصلوط شده با آب جوش است. باید این مواد را به برنج اضافه کنیم و خوب هم بزنیم تا در قابله یا دیگ ته نگیرد.
مرحله چهارم
پخت این دسر حدودا سه ساعت به طول می انجامد. زمانی که غلظت آن به حد مطلوبی رسید باید گلاب و هل را به برنج اضافه کنیم و 5 دقیقه روی شعله بگذاریم. بعد از 5 دقیقه قابلمه یا دیگ را از روی شعله برداید
مرحله پنجم
در مرحله آخر باید بادام های خلال شده را به برنج اضافه کرد که حتما لزومی به این کار نیست
و حالا شله زرد زعفرانی خوشمزه شما آماده است که می توانید آن را میل کنید