وبلاگ

پخت کاپ کیک زعفرانی

کاپ کیک زعفرانی

کاپ کیک زعفرانی

کاپ کیک زعفرانی از آن دسته کیک هایی است که طرفداران زیادی دارد. آن ها را می توان با طعم های مختلف تهیه کرد. در این مقاله می خواهیم دستور تهیه یک کاپ کیک زعفرانی خوشمزه را مرور کنیم.

برای تهیه آن ابتدا باید قالب کاپ کیک زعفرانی را از مواد قنادی تهیه کنید و سپس مواد زیر را تهیه کنید.

آرد: دو لیوان شکر: یک لیوان شیر: یک لیوان تخم مرغ: 3 عدد روغن مایع: نصف لیوان زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری وانیل: دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری خلال بادام: به اندازه لازم برای تزئین

برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت عمده زعفران مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران آنلاین مراجعه کنید.

 

مراحل تهیه :

ابتدا باید تخمها را در یک کاسه بزرگ بشکنیم و سپس وانیل و شکر را اضافه کنیم. مواد را هم بزنید تا خامه ای و کش دار شوند. سپس شیر را به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعدی روغن مایع را به مواد کاپ کیک زعفرانی اضافه کرده و هم بزنید.

حالا وقت آن است که آرد و بکینگ پودر را اضافه کنیم. آرد و بیکینگ پودر را به آرامی به مواد کاپ کیک زعفرانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و دوباره به آرامی مخلوط کنید.

 

قالب کیک فنجان کاغذی را کمی چرب کنید. سپس مواد را داخل قالب بریزید تا قالب پر شود. کمی خلال بادام را روی مواد بریزید. مواد را داخل کوره ای که به مدت یک ربع از قبل گرم شده قرار دهید تا کاپ کیک ها بپزند. توجه داشته باشید که مدت زمان 40 دقیقه و دمای 175 درجه برای پخت کاپ کیک زعفرانی مناسب است.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *