وبلاگ

یک زن باردار چه مقدار زعفران باید مصرف کند؟

زعفران

مصرف زعفران در سه ماهه اول دوره بارداری ممنوع

مصرف زعفران در بارداری دارای کیفیت های متفاوتی می باشد و در سه ماه اول به این شکل می باشد که باید سعی کنید مطلقا سراغ زعفران نروید و نهایتا می توانید مقدار اندکی از شاخ و برگ زعفران را مصرف کنید.

جالب این است که گیاه زعفران حتی در دوران بارداری هم استفاده های دارواز مصریی دارد، البته برای مصارف دارویی باید حتما با پزشک خود مشورت کنید چراکه مصرف بیش از اندازه زعفران می تواند موجب سقط جنین شود.

مصرف زعفران در دوره بارداری و خطر سقط جنین

زعفران از عواملی می باشد که موجب منقبض شدن رحم می شود و همانطور که می دانید انقباض رحم می تواند به سقط جنین منجر شود.

علاوه بر این باید دانست که زعفران موجب افزایش دمای بدن می شود و دمای بالای بدن می تواند باعث مرگ جنین بشود.

خطراتی که مصرف زعفران در بارداری به وجود می آورد  بسیار قابل توجه است و برای مصرف آن حتما باید با پزشک خود مشورت های لازم را انجام دهید.

طب آیورودا مدعی است که مصرف زعفران در بارداری می تواند به حرکات جنین در رحم مادر کمک بهتری کند ولی باید مراقب دمای بدن مادر هم بود که موجب مرگ جنین نشود که در نتیجه برای مقدار مصرف آن باید با پزشک مشورت کرد.

مصرف زعفران در دوره بارداری و افزایش حساسیت

این خطر، متوجه همه بانوان باردار نیست و شما باید خودتان تشخیص بدهید که جزء این دسته هستید و یا خیر.

عده ای از بانوان باردار پس از مصرف زعفران، دچار حالت تهوع و سردرد و استرس زیاد می شوند و پیشنهاد می کنیم اگر شما جزء این دسته هستید پس از زعفران پرهیز کنید.

مصرف زعفران در دوره بارداری و استفراغ

استفراغ نیز از دیگر عوارضی است که امکان دارد پس از مصرف زعفران برای شما رخ بدهد. استفراغ نه تنها حالت ناخوشایندی را برای شما به وجود می آورد بلکه باعث می شود که جنین شما در دریافت ویتامین ها و املاح مورد نیاز خود با مشکل مواجه شود. پس برای مصرف زعفران، مشورت با پزشک و متخصصین را فراموش نکنید.

برخی عوارض جانبی مصرف زعفران در طول بارداری

* بی حسی شدید در بدن

* سیاهی رفتن در جلوی چشم ها

* سرگیجه و عدم تعادل

* وجود خون در مدفوع و یا ادرار

* زردی

آشنایی با خواص زعفران در دوره بارداری

تسکین دهنده درد های معدوی و کلیوی؛ زیرا زعفران حاوی خاصیت ضد اسپاسمی است.

افزایش اشتهاء و بهبودی در روند هضم غذا ها را با زعفران به دست می آورید.

با مصرف زعفران در بارداری می توانید نوسانات خلقی و فشار خون خود را تنظیم و تعدیل نمایید.

کاهش دهنده ویار های صبحگاهی و رفع کم خونی و تنظیم خوابی راحت و آسوده نیز از خواص زعفران در این دوران است.

از بین برنده خونریزی هایی که بعد از زایمان ایجاد می شود، می باشد.

زعفران یک منبع مفید از پروتئین و کلسیم می باشد که ترکیب آن با شیر مادر می تواند گزینه درمانی مناسبی باشد.

 

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *