بانوان که دچار قاعدگی نا منظم می باشند و اغلب پریود آن ها عقب می افتاد از دمنوش زعفران برای قاعدگی استفاده می کنند. تاثیر زعفران در این بابت بر کسی پوشیده نیست. زعفران گران قیمت ترین ادویه جهان است که مصرف آن خاصیت آرامش بخش را در پی دارد. زعفران از جهت طب سنتی ایران، طبیعت گرم دارد. در ادامه مطلب تاثیرات مصرف زعفران بر پریود و قاعدگی زنان همراه ما شوید.
تاثیرات زعفران بر قاعدگی بانوان
اکثر افراد گمان میکنند که مصرف زعفران در قاعدگی ضرر دارد؛ در حالی که این گونه نیست! این گیاه به دلیل خواص فوقالعادهای که دارد نقش بسیار زیادی در درمان اختلالات قاعدگی و افسردگی ایفا میکند. علاوه بر اینها زعفران میتواند باعث کاهش فشار خون و افزایش انرژی نیز بشود.
با توجه به نتایج کسب شده از تحقیقات انجام شده بر روی زعفران، مصرف مقدار معینی از این گیاه میتواند میزان تولید سروتونین در مغز را کنترل کند و سبب رفع اختلالات قاعدگی شود. طبق این پژوهش با توجه به اینکه زعفران تاثیر زیادی بر فعالیت سروتونین دارد و تغییرات فعالیت سروتونین یکی از عوامل مؤثر در اختلالات قاعدگی میباشد. از زعفران میتوان به عنوان عاملی برای تنظیم سیکل قاعدگی استفاده کرد، پس مصرف مشخصی از دم کرده زعفران در روز میتواند تأثیر بهسزایی در بهبود اختلالات قاعدگی داشته باشد. افزون بر این زعفران به دلیل طبع گرمی که دارد، دردهای ناشی از قاعدگی را تسکین میدهد و بسیار انرژی بخش میباشد.
مصرف زعفران جهت کاهش نشانه های سندرم قبل از قاعدگی
از قدیم تا به حال از زعفران بعنوان درمان خانگی و طبیعی دردهای پریود استفاده می کردند. خاصیت های ضد التهابی و درمانی طبیعی زعفران هم از طریق بوی زعفران و هم مصرف آن موثر میباشد. در هر صورت، پیشنهاد داریم که بهتر است برای استفاده از بهتر از خواص زعفران، دو نوشیدنی زعفرانی سریع و آسان زیر را تهیه نمایید.
- مصرف چای زعفران: از آن جا که زعفران یک گیاه درمانی خیلی آرامبخش میباشد، یک فنجان داغ دم کرده زعفران چند ساعت پیش از خوابیدن می تواند سبب کم شدن گرفتگی قاعدگی شود و به شما کمک کند تا خواب بهتری تجربه نمایید.
- مصرف شیر زعفران: شیر زعفران با قرار دادن ۲-۳ رشته زعفران در یک فنجان شیر گرم به مدت حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تهیه می شود. به این شیر همچنین می توانید طبق سلیقه خود شکر یا عسل اضافه نمایید. بعضی از افراد افزون بر این یک مشت آجیل و ادویه جات معطر به آن اضافه می کنند تا به نوشیدنی طعم چرب تر و تندتری بدهند.