وبلاگ

صادرات زعفران به پاکستان

صادرات زعفران

ترکیب های مهم زعفران

زعفران گیاهی می باشد که از تیره‌ی زنبقیان، سردهٔ زعفران که ویژگی سرخوشی داشته و امروزه برخی شرکت‌های دارویی اروپایی از آن بعنوان اینتگراتور ضد افسردگی استفاده  می نماید.

ترکیبات زرد رنگ و محلول در آب که از مشتقات کروستین به شمار می آید.

ترکیبات تلخ آن پیکروکروسین و ترکیب معطر آن سافرانال است.

حدود ده درصد روغن ثابت دارد که شامل اسید اولئانولیک است.

ریبوفلاوین از دیگر ترکیبات موجود در زعفران می باشد.

برای صادرات زعفران به پاکستان با مشاوران مجرب ما در ارتباط باشید.

ارزش غذایی زعفران

زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا است که موجب طعم و عطر عالی آن می شود. زعفران باعث کاهش چربی و کلسترول خون می شود. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون می باشد.از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می نمایند.

زعفران به هضم بهتر غذا کمک می نماید و تقویت کننده معده است و به عنوان مسکن بویژه در دردهای لثه کارایی دارد.

 صادرات زعفران به پاکستان را به ما بسپارید.

سلامت سیستم ایمنی

اغلب مردم فکر می کنند ادویه‌ها، فواید خاصی ندارند و فقط ابزاری برای مزه دادن به غذا می باشند، ولی در واقعیت این است که ادویه‌ها، حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی خاص همانند  ویتامین ث  است. زعفران دارای مقدار زیادی منگنز، ویتامین C، آهن ، پتاسیم و ویتامین B6 می باشد. منگنز کمک میکند تا قند خون تنظیم شود و همچنین به بهبود سوخت ساز بدن و جذب کلسیم هم کمک می نماید. اسید اسکوربیک یا همان ویتامین ث، برای سلامت انسان فوق‌العاده ضروری می باشد. زیرا موجب تحریک سیستم ایمنی بدن برای تولید گلبول‌های سفید می‌شود که خط مقدم دفاعی بدن در برابر بیماری‌ها بوده و همچنین برای تولید کلاژن، ضروری می باشد. کلاژن هم برای تولید سلولی در بدن جهت ترمیم زخم و جراحت، رشد عضله، ترمیم رگ‌های خونی و تولید بافت، لازم می باشد.

برای پیشگیری از سرطان

زعفران با دارابودن بیش از صد ترکیب مختلف، خواص آنتی اکسیدانی فراوانی از خود نشان داده است. ترکیبات آنتی اکسیدانی مختلف در زعفران وجود دارد که بسیاری از آنها رادیکال‌های آزاد را در بدن پیدا کرده و خنثی می نمایند، رادیکال‌های آزاد، تولیدان جانبی متابولیسم سلولی هستند که می‌توانند منجر به تغییر سلول‌های سالم یا نابودی‌شان بشوند. زعفران می‌تواند سیستم عمومی ایمنی را تقویت کند و در موارد خاص‌تر، از گسترش سرطان در بدن جلوگیری کند. طبق نتایج این بررسی بنظر می آید که استفاده از زعفران، از بروز توالی های ژنی سرطان زا جلوگیری می نماید و در ترمیم مولکول های دی ان ای آسیب دیده تاثیر بسزایی می گذارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صادرات زعفران به پاکستان ما را همراهی نمایید.

برای مشاهده قیمت بروز زعفران عمده، می توانید به صفحه قیمت عمده زعفران مراجعه کنید؛ این صفحه تقریبا هر روز بروزرسانی می شود. همچنین ما بسته های کادویی زعفران در طرح های مختلفی عرضه میکنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه خرید زعفران آنلاین مراجعه کنید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *